
Ziaja
Ziaja Kozí mléko Tělové mléko
400 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vyživující tělové mléko s komplexem složek kozího mléka je emulze typu voda v oleji, která intenzivně hydratuje, vyhlazuje a zjemňuje pokožku.
Komplex složek kozího mléka stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Zvyšuje pružnost pokožky, vyhlazuje drobné vrásky a oddaluje proces stárnutí. Chrání pleť před působením volných radikálů. Vyživuje a dokonale pokožku hydratuje.
Tělové mléko má vynikající regenerační vlastnosti a je vhodné pro každodenní používání od 12 let.
Použití
Malé množství mléka jemně vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat. Pokud máte velmi suchou pokožku, používejte dvakrát denně.
O výrobci
Ziaja s.r.o. je polský výrobce léčiv a výrobků pro péči o pleť, tělo a vlasy. Je rodinnou firmou, která byla založena v roce 1989 v Gdaňsku Zenonem a Alexandrou Ziaja, kteří jsou vystudovaní farmaceuti.
Ve vedení společnosti jsou farmaceuti a chemici, přičemž někteří z nich se přímo podílejí na výzkumu. Ziaja disponuje svou vlastní výzkumnou, mikrobiologickou, fyzikálně-chemickou a výrobní laboratoří a oddělením kontroly kvality. Zařízení laboratoří a systém kontroly kvality odpovídá evropským standardům.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Výrobce
Ziaja s.r.o.
ul. Jesienna 9
80-298 Gdansk
Polsko
ziaja.com
ziaja@ziaja.com
Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Propylene Glycol, Goat Milk Extract, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |