Ziaja

Ziaja Arganový olej Šampon na vlasy vyhlazující

300 ml
89,90 Kč 299,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vyhlazující šampon na vlasy s přírodním arganovým a tsubaki olejem pro vlasy suché nebo poškozené.

Šampon na vlasy je hustá účinná emulze s obsahem mycích a kondicionizujích látek, která jemně myje vlasy a pokožku hlavy, zanechává vlasy hladké a měkké na dotek. Zvětšuje jejich objem a usnadňuje tvarování. Zaručuje pocit upravených vlasů. Předností je nádherná podmanivá vůně.

Tsubaki olej je lisovaný za studena z kamélie japonské. Je bohaty na nenasycené mastné kyseliny. Revitalizuje, posiluje a vyživuje vlasy. Zabraňuje ztrátě vody a má protizánětlivé vlastnosti.

Použití

Naneste šampon na mokré vlasy, jemně vmasírujte a pak opláchněte. Opakujte postup. Doporučujeme použití dalších přípravků s arganovým a tsubaki olejem.

O výrobci

Ziaja s.r.o. je polský výrobce léčiv a výrobků pro péči o pleť, tělo a vlasy. Je rodinnou firmou, která byla založena v roce 1989 v Gdaňsku Zenonem a Alexandrou Ziaja, kteří jsou vystudovaní farmaceuti.

Ve vedení společnosti jsou farmaceuti a chemici, přičemž někteří z nich se přímo podílejí na výzkumu. Ziaja disponuje svou vlastní výzkumnou, mikrobiologickou, fyzikálně-chemickou a výrobní laboratoří a oddělením kontroly kvality. Zařízení laboratoří a systém kontroly kvality odpovídá evropským standardům.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Ziaja s.r.o.
ul. Jesienna 9
80-298  Gdansk
Polsko

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-2, Sodium Arganamphoacetate, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Polyquaternium-10, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid, CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ/ kCal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny g
Sůl g
Vláknina g