Ziaja

Ziaja Pomerančové máslo Krémové sprchové mýdlo

500 ml
104,90 Kč 209,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Krémové sprchové mýdlo s obsahem pomerančového másla.

Krémové sprchové mýdlo jemně promašťuje a změkčuje pokožku, chrání svrchní vrstvu pokožky, intenzivně hydratuje a zabraňuje nadměrné ztrátě vody z pokožky. Obsažené máslo získané z pomerančové kůry má přirozenou pomerančovou barvu a vůni a má vyhlazující a zpevňující efekt. Zklidňuje podráždění a neutralizuje volné radikály, které způsobují stárnutí pokožky.

Obsažené coco-glykosidy jsou jemnou látkou přírodního původu pečující o pokožku a zajišťují optimální efekt aplikace, účinně hydratují a zabraňují vysoušení pokožky. D-panthenol trvale hydratuje a účinně zklidňuje podráždění. Vhodné pro děti od 3 let. Obsahuje 95 % složek přírodního původu.

Použití

Na mytí používejte malé množství krému. Důkladně opláchněte vodou.

O výrobci

Ziaja s.r.o. je polský výrobce léčiv a výrobků pro péči o pleť, tělo a vlasy. Je rodinnou firmou, která byla založena v roce 1989 v Gdaňsku Zenonem a Alexandrou Ziaja, kteří jsou vystudovaní farmaceuti.

Ve vedení společnosti jsou farmaceuti a chemici, přičemž někteří z nich se přímo podílejí na výzkumu. Ziaja disponuje svou vlastní výzkumnou, mikrobiologickou, fyzikálně-chemickou a výrobní laboratoří a oddělením kontroly kvality. Zařízení laboratoří a systém kontroly kvality odpovídá evropským standardům.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Ziaja s.r.o.
ul. Jesienna 9
80-298  Gdansk
Polsko

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Hydrogenated Vegetable Oil, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral, Citric Acid, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).