Ziaja

Ziaja Arganový olej Kondicionér na vlasy ve spreji

125 ml
134,90 Kč 1 079,20 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Akce pro Rohlíček: 114,90 Kč
Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dvoufázový vyhlazující kondicionér na vlasy s arganovým a tsubaki olejem pro vlasy suché nebo poškozené.

Dvoufázový kondicionér na vlasy aktivně hloubkově regeneruje vlasy, posiluje a chrání strukturu vlasů. Dodává vlasům výraznou hladkost a lesk, přidává vlasům objem bez jejich zatížení. Účinně usnadňuje rozčesávání. Má jemnou, ale účinnou recepturu, účinnou po prvním použití. Předností je nádherná podmanivá vůně.

Tsubaki olej je lisovaný za studena z kamélie japonské. Revitalizuje, posiluje a vyživuje vlasy. Zabraňuje ztrátě vody a má protizánětlivé vlastnosti.

Použití

Před použitím protřepejte. Nastříkejte přípravek na umyté, ručníkem osušené vlasy. Neoplachujte. Lze použít i na suché vlasy. Doporučujeme použití dalších přípravků s arganovým a tsubaki olejem.

O výrobci

Ziaja s.r.o. je polský výrobce léčiv a výrobků pro péči o pleť, tělo a vlasy. Je rodinnou firmou, která byla založena v roce 1989 v Gdaňsku Zenonem a Alexandrou Ziaja, kteří jsou vystudovaní farmaceuti.

Ve vedení společnosti jsou farmaceuti a chemici, přičemž někteří z nich se přímo podílejí na výzkumu. Ziaja disponuje svou vlastní výzkumnou, mikrobiologickou, fyzikálně-chemickou a výrobní laboratoří a oddělením kontroly kvality. Zařízení laboratoří a systém kontroly kvality odpovídá evropským standardům.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Ziaja s.r.o.
ul. Jesienna 9
80-298  Gdansk
Polsko

Aqua (Water), Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, C12-13 Pareth-3, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Sorbitan Sesquioleate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6), CI 47005 (D&C Yellow No. 10).

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ/ kCal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny g
Sůl g
Vláknina g