
Rohlík Delikatesy
Rohlik.cz Herkules
cca 110 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
cca
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý nářez z Rohlíku, který svou kvalitou uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky a svými obaly zase odpovědnost vůči přírodě.
Počátky salámu Herkules se datují do 70. let 20. století v Československu. Vyrábí se z mixu vepřového a hovězího masa v kombinaci s aromatickým kořením, při nářezu je protkaný drobnými zrnky tuku. Po zpracování se nechá fermentovat a zaudit studeným kouřem. Herkules patří mezi první salámy, které se vyráběly právě pomocí fermentačních kultur.
Na 100 g hotového výrobku bylo použito 160 g masa.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe.
Salám herkules si nejlépe vychutnáte na čerstvě křupavém pečivu. Využít ho můžete ale i na obložené mísy při různých oslavách či rautech. Skvěle se hodí i jen tak ke sklence dobrého vína.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.
Výrobce
POCTIVÁ MORAVSKÁ - sociální podnik a.s.
Velkomoravská 4265/87C
691 01 Hodonín
Česká republika
Krájeno a baleno
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Kam s obalem?

Trvanlivost
Určeno k okamžité spotřebě
Složení
| Vepřové maso |
| Hovězí maso |
| Vepřové sádlo |
| Jedlá sůl |
| Dextróza |
| Sušená zelenina |
| Červená řepa |
| Česnek |
| Přírodní aroma |
| Koření |
| Extrakty koření |
| Barvivo |
| Rostlinný extrakt |
| Konzervant |
| E250 - Dusitan sodný |
| Cukr |
| Škrobový sirup |
| Startovací kultura mikroorganizmů |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1817 kJ/439 kCal |
| Tuky | 39 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g |
| Sacharidy | 1.4 g |
| z toho cukry | 1.2 g |
| Bílkoviny | 22 g |
| Sůl | 3.2 g |
| Vláknina | 0 g |