PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Repelent proti vším 75ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
419,90 Kč 419,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Sprej na odpuzování vší

Prokázaná účinnost po dobu 24h. Nemastí vlasy a zklidňuje vlasovou pokožku. Má velmi příjemnou vůni.

Puressentiel Repelent proti vším působí preventivně proti výskytu vší. Vši odpuzuje, odstraňuje a brání před jejich napadením vlasovou pokožku. Zajišťuje účinnou ochranu až na 24 hodin. Složení je založeno na bázi přírodních účinných látek se svěží a příjemnou vůní. Nemastí ani nepoškozuje vlasy, lze ho používat denně. Roztok v praktickém spreji se snadno používá. Bez syntetických parfemací. Neobsahuje hnací plyny. Aktivní formule bez neurotoxického repelentu. Vhodný pro dospělé a děti od 3 let. Balení obsahuje 75 ml.

Nepoužívejte na děti mladší 3 let a těhotné nebo kojící ženy. Nepoužívejte v případě alergie na některou přísadu. Produkt ani obal nepoužívejte jinak, než jaký je původní účel. Pro externí použití.

Dávkování: Aplikujte na vlasy 5 až 7 střiků (0,9 až 1,26 ml), přičemž se zaměřujte na nejnáchylnější místa (zátylek, oblasti za ušima). V případě epidemií stříkejte roztok jednou denně každé ráno, abyste si zajistili účinnou ochranu proti vším až na 24 hodin. Nesmývejte. Nesušte. Nechte oschnout přirozeně. Po aplikaci si umyjte ruce.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3401398426286