PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Balzám pro lepší dýchání 50ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
349,90 Kč 349,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Puressentiel Balzám pro lepší dýchání zklidňuje dýchací cesty. Produkt na bázi aromaterapie. Lze použít proti nepříjemným dopadům zimy a při sezónní přecitlivělosti. Složení je 100 % přírodní s 19 esenciálními oleji a bez barviv. Balení obsahuje 50 ml.

Eukalyptus globulus, Lavandin Grosso, cypřiš, borovice lesní, niaouli, cedr, Citron, tymián s thymolem, anýz, šalvěj, kajeput, oregáno, hřebíček, máta peprná, levandule, rozmarýn s cineolem, pimentovník, tea tree, ravensára.

Dávkování: Aplikujte masáží na hrudi, na spodní a zadní části krku nebo za uši. Používejte 2x denně, maximálně po dobu jednoto týdne. Po použití si důkladně umyjte ruce.

Kontraindikace: Držte mimo dosah dětí. Nedoporučujeme dětem do 7 let, těhotným nebo kojícím ženám a osobám, které v minulosti zaznamenaly křečové nebo epileptické záchvaty. Pokud jste starší a jste během dlouhodobé léčby, poraďte se před použitím s lékařem. Nepoužívejte, pokud trpíte alergií na některou z přísad. V případě potřeby proveďte test na pokožce. Po aplikaci se vyhýbejte přímému slunci. Pouze pro vnější použití.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3401543979223