PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Gel na bolavé svaly a klouby 60ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
399,90 Kč 399,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Zdravotnický prostředek. PURESSENTIEL gel na unavené svaly a klouby. Obsahuje 14 esenciálních olejů s relaxační vůní (kajeput, rmen římský, hřebíček, eukalyptus, stálezelené rostliny, jalovec, levandule, majoránka, máta peprná, niaouli, muškátový oříšek, borovice, rozmarýn a terpentýn) poskytují efektivní řešení pro navození dobrého pocitu a ulevují od bolesti zad. 100% čisté a přírodní složení. Uvolňuje a zklidňuje citlivé oblasti. Vhodný pro osoby od 7 let. Bez obsahu barviv, konzervantů, syntetické parfemace a minerálních olejů. Balení obsahuje 60 ml.

14 ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ: Kajeput, rmen římský, hřebíček, eukalyptus, stálezelené rostliny, jalovec, levandule, majoránka, máta peprná, niaouli, muškátový oříšek, borovice, rozmarýn a terpentýn s uvolňujícími účinky.

Dávkování: Nanášejte dvakrát denně malé množství gelu na oblasti citlivých svalů a kloubů (záda, krk, ramena, předloktí, zápěstí, boky, kolena, kotníky, chodidla). Produkt důkladně vmasírujte do pokožky. Po použití dobře umyjte ruce.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3401397097401