PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Nosní sprej 15ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
319,90 Kč 319,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Hypertonický nosní sprej

Vhodný v období zimních epidemií a sezónních alergií. Zmírňuje otok už po první minutě aplikace, redukuje sekret, bolesti i podráždění nosních sliznic. Nedráždí.

Zdravotnický prostředek. Puressentiel Nosní sprej je ideální při nachlazení, rinitidě*, sinusitidě, rýmě a během období zimy a alergií. Zvlhčuje, čistí a uvolňuje ucpané nosní dutiny, a tím usnadňuje dýchání. Zároveň zklidňuje podrážděnou nosní sliznici. Složení je ze 100 % přírodního původu, které kombinuje účinky hypertonické mořské vody a organické vody z rozmarýnových květů s esenciálními oleji (ravintsara, růžová pelargonie, eukalyptus radiata, niaouli - EOBBD - Botanicky a biochemicky jasně vymezené esenciální oleje). Spotřebujte do dvou týdnů od otevření. Vhodný od 3 let věku. * Kromě ušních a krčních infekcí a laryngitidy. Balení obsahuje 15 ml.

Hypertonická mořská voda, Propolis, Organická voda z rozmarýnových květů, Echinacea, Éterické oleje (ravensára, kakost, eucalyptus radiata, niaouli).

Dávkování: Před každým použitím důkladně protřepejte. Dospělí: 2 stříknutí do obou nosních dírek (maximálně 5x denně). Děti (od 3 let): 1 stříknutí do obou nosních dírek (maximálně 5x denně).

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku. Držte mimo dosah dětí. Nedoporučujeme dětem do 3 let, těhotným nebo kojícím ženám a osobám, které trpí alergií na některou z přísad.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3701056801555