PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Roll-on na bolavé svaly a klouby 75ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
499,90 Kč 499,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Roll-on na svaly a klouby

Vhodný na akutní i chronickou bolest, včetně revmatické. Působí protizánětlivě, snižuje nervové napětí a uvolňuje svaly.

Zdravotnický prostředek. Puressentiel Roll-on na bolavé svaly a klouby pro zmírnění bolesti a snížení zánětu je vhodný zejména pro sportovce (před cvičením a po něm) a osoby, kteří trpí akutní či chronickou bolestí (zatuhlý krk, bolest zad, natažené svaly, zablokování apod.). Kombinace masážního aplikátoru a 14 esenciálních olejů s uvolňujícími účinky (kajeput, rmen římský, hřebíček, eukalyptus, stálezelené rostliny, jalovec, levandule, majoránka, máta peprná, niaouli, muškátový oříšek, borovice, rozmarýn a terpentýn) podporuje navození příjemného pocitu pro namáhané svaly a klouby. Složení je 100 % přírodního původu. Balení obsahuje 75 ml.

Kajeput, rmen římský, hřebíček, eukalyptus, stálezelené rostliny, jalovec, levandule, majoránka, máta peprná, niaouli, muškátový oříšek, borovice, rozmarýn, terpentýn.

Dávkování: Před použitím důkladně protřepejte. Nanášejte třikrát denně na oblasti citlivých svalů a kloubů (záda, krk, ramena, předloktí, zápěstí, boky, kolena, kotníky, chodidla). Speciální masážní aplikátor je ideální pro masírování bolestivých oblastí a dosažení maximálního pocitu uvolnění. Kulička roll-onu umožňuje regulovat intenzitu masáže. V případě nutnosti naneste větší množství produktu a masáž proveďte prsty. Po použití si dobře umyjte ruce.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku. Není určeno pro osoby do 7 let.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3401546259902