Matrix

Matrix Total Results So Silver šampon neutralizující žluté tóny

300 ml
289,90 Kč 966,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Neutralizační šampon pro blond a šedé vlasy. Total Results So Silver je nezbytností v boji proti nežádoucím žlutým tónům, ať už se jedná o chemicky zesvětlované a odbarvované vlasy, či o šediny doprovázející přirozený proces stárnutí. Díky neutralizačním pigmentům dosáhnete vysněné studené blond. Dopřejte svým vlasům posilnění a lesk a sobě stejný pocit jako po návštěvě kadeřnického salonu. 

Dopřejte svým vlasům profesionální péči a užijte si blond vlasy bez žlutých tónů díky řadě Matrix So Silver.

Použití

Šampon So Silver aplikujte na mokré vlasy, napěňte a vmasírujte do kořínků i do délek vlasů. Důkladně opláchněte. Pro maximální efekt nechte šampon před opláchnutím působit 3–5 minut. Pro aplikaci můžete využít speciálních rukavic. Pro optimální výsledky používejte šampon spolu s kondicionérem So Silver ze stejné řady. 

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCO-BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, DIMETHICONE, COCAMIDE MIPA, SODIUM BENZOATE, HEXYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, CARBOMER, CI 60730/EXT. VIOLET 2, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE.