Matrix

Matrix A Curl Can Dream šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy

300 ml
289,90 Kč 966,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

A Curl Can Dream šampon pro kudrnaté a vlnité vlasy s výtažkem z manukového medu, který hloubkově pročišťuje a osvobozuje od nánosů a zároveň zachovává jejich tvar.

Poskytuje vlasům intenzivní hydrataci, která zachovává a zvýrazňuje kudrny a vlny všech tvarů.

Dopřejte svým vlasům profesionální péči pro vlny všech tvarů díky řadě A Curl Can Dream.

Použití

Aplikujte požadované množství šamponu na vlasovou pokožku a pak vmasírujte do délek až konců. Opláchněte. Následně použijte intenzivní masku.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

Aqua / Water / Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Sodium Chloride, Parfum / Fragrance, Glycol Distearate, Citric Acid, Ppg-5-ceteth-20, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Edta, Salicylic Acid, Coco-betaine, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Glycerin, Mel Extract / Honey Extract (F.I.L. C255709/1) Pat./Brev.: Patents.Matrix.Com ​