Matrix

Matrix Total Results Miracle Creator multifunkční péče na vlasy

200 ml
329,90 Kč 1 649,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Multifunkční péče na vlasy pro perfektní styling. Matrix Total Results Miracle Creator je neobyčejně všestranný pomocník, se kterým snadno dosáhnete skutečně profesionálního stylingu. Díky schopnosti poradit si hned s několika problémy najednou budou vaše vlasy vypadat perfektně během okamžiku a zároveň bude pečováno o jejich zdraví i krásu.

Vlasy vyživuje, dodáva lesk a hydrataci, usnadňuje rozčesávaní a předchází roztřepeným konečkům. Dopřejte svým vlasům profesionální péči a styling díky řadě Matrix Miracle Creator.

Použití

Nastříkejte na vlhké vlasy vysušené ručníkem, pročešte a upravte dle potřeby. Neoplachujte.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

AQUA/WATER, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, AMODIMETHICONE, POLYQUATERNIUM -37, PHENOXYETHANOL PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, PARFUM/ FRAGRANCE, ACETAMIDE MEA, LACTAMIDE MEA, DIMETHICONE PEG -7 PHOSPHATE, PPG-1 TRIDECETH-6, TRIDCETH-6, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCINE SOJA OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, XYLOSE, LACTIC ACID, ETHYLHEXYGLYCERIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, LINALOOL, COUMARIN, SODIUM HYDROXIDE (F.I.L. D170511/1)