Matrix

Matrix Food For Soft Moisturizing shampoo for dry hair

300 ml
CZK 334.90 CZK 1,116.33 /l

Delivery within 60 minutes

200+ customers have in favorites

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Hydratační šampon Food For Soft pro suché vlasy. Obsahuje avokádový olej a kyselinu hyaluronovou, díky kterým jsou vlasy po umytí dokonale čisté, hydratované, vyživené, jemné a na dotek hebké.

Dopřejte svým vlasům profesionální péči pro suché vlasy díky řadě Matrix Food For Soft.

Použití

Aplikujte množství šamponu o velikosti desetikoruny, napěňte a opláchněte. V případě zasažení očí je ihned vypláchněte vodou. Následně použijte kondicionér nebo pečující masku a vlasový olej.

O výrobci

Společnost L’Oréal, byla založena v roce 1909 v Paříži. V portfoliu společnosti naleznete výrobky na barvení vlasů, péči o pleť, ochranu před sluncem, make-up, parfémy, péči o vlasy a mužskou péči o pleť. Vybrat si můžete ze značek jako L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Mixa a dalších.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

L’Oréal Česká republika s.r.o.
Plzeňská 213/11
Praha 5  150 00
Česká republika

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE, COCAMIDE MEA, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, DIMETHICONE, CARBOMER, COCO-BETAINE, SALICYLIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, MENTHOL, AMODIMETHICONE, GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL, LINALOOL, TRIDECETH-10, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, PEG-100 STEARATE, STEARETH-6, SODIUM HYALURONATE, LIMONENE, TRIDECETH-3, PHENOXYETHANOL, FUMARIC ACID, ACETIC ACID, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT / ROSEMARY LEAF EXTRACT