Kup 2

Hami

Hami BIO Čočkové křupky s lahodnou kukuřicí

20 g
-12 % od 2 ks
32,90 Kč 1 645,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hami BIO čočkové křupky s kukuřicí mají hravý tvar a velikost uzpůsobenou pro malé děti. Jsou ideálním doplňkem svačiny například ke kouskům zeleniny nebo k jogurtu. Neobsahují žádný přidaný cukr a sůl. Vhodné pro děti od ukončeného 10. měsíce.

Použití

Při krmení nenechávejte dítě bez dozoru. Křupky mají být jen součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte (1 porce = 5 křupek). Již od prvního zoubku pravidelně pečujte o chrup dítěte – přispějete tak k jeho ochraně před zubním kazem. Hami BIO čočkové křupky s lahodnou kukuřicí je obilný extrudovaný příkrm pro kojence a malé děti od uk. 10. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu.

O výrobci

Společnost Nutricia je již od roku 1896 průkopníkem v oblasti nutričních řešení s cílem pomáhat zlepšovat život svých zákazníků a umožnit jim prožívat plnohodnotně každý den. Za filosofií a úspěchem stojí mnohaletý výzkum a inovace. Díky svému portfoliu provázejí výrobky společnosti Nutricia člověka celým jeho životem. Nutricia podporuje zdravý růst a vývoj již během prvních 1000 dnů života a nabízí řešení v některých zdravotních výzvách – pro předčasně narozené děti, při potravinových alergiích apod.

Od roku 2007 je společnost Nutricia součástí skupiny Danone a přispívá k naplňování celosvětové vize „One Planet. One Health“. Produkty společnosti Nutricia jsou na českém trhu dostupné již více jak 25 let, reprezentovány značkami Nutrilon, Hami či Nutridrink.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě (max. 25 °C). Po otevření obal vždy pečlivě uzavřete a spotřebujte do 2 dnů. Před konzumací se přesvědčte, že je obal výrobku nepoškozený. Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobce

Nutricia a.s. 
V parku 2294/2
148 00 Praha 4
Česká republika

Složení

Čočková mouka*55 %
Kukuřičná mouka*23 %
Slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové*12 %
Kukuřičný prášek*10 %
Extrakt z rozmarýnu*
Vitamín B1 (thiamin)
*z ekologického zemědělství. Bez lepku.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1770 kJ/422 kCal
Tuky14 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.5 g
Sacharidy54 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny14 g
Sůl0.01 g
Vláknina12 g