
Řeznictví a uzenářství U Dolejších
U Dolejších Vídeňské párky ve skopovém střívku
cca 200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepkové vídeňské párky z vepřového a hovězího masa. Balení obsahuje 4 nožičky.
Vídeňské párky vznikly jako jemná varianta párků. Připravují se podle rodinné receptury z kombinace jemně umletého vepřového a hovězího masa. Směs se pak okoření a naplní do jedlého skopového střívka. Při zakousnutí jsou charakteristické křupnutím, jemně pepřovou chutí a stejnoměrnou zlatavou barvou.
Použití
Doma vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřová plec | 34 % |
Vepřový bok | 21 % |
Hovězí přední | 20 % |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Stabilizátory | |
E451 - Trifosforečnany | |
E250 - Dusitan sodný | |
Cukr | |
Látka zvýrazňující chuť a vůni | |
E621 - L-glutaman sodný | |
antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Barvivo | |
E120 - Kyselina karmínová, karmíny | |
Aroma | |
Jedlé skopové střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1133 kJ/274 kCal |
Tuky | 23.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.7 g |
Sacharidy | 1.9 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 13.1 g |
Sůl | 2.2 g |
Vláknina | g |