
Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Řemeslná paštika s kampotským pepřem
150 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
135,91 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Extra jemná paštika s vrstvou kampotského pepře na povrchu. Paštika je na bázi drůbežích jater a je do ní pak přidán mix kampotských pepřů, které ji dodají jemně štiplavou chuť. Kampotský pepř je považován za jeden z nejlepších na světě a paštice dodá šmrnc.
Paštiky jsme pro vás dlouho vyvíjeli a ladili s paštikovými mistry z Meleme maso tak, aby jejich chutě potěšily každého gurmána. Jsou bez éček a vyrobené poctivou ruční prací.

Ocenění Great Taste
Paštika s kampotským pepřem získala prestižní ocenění v podobě 1 hvězdy v mezinárodně uznávané soutěži Great Taste. Toto ocenění je důkazem výjimečné kvality a delikátní chuti, která je výsledkem pečlivého výběru ingrediencí a mistrného zpracování. Porotci soutěže Great Taste, složení z předních gastronomických odborníků, ocenili především harmonické spojení chutí, jemnou texturu a celkový gurmánský zážitek, který naše paštika nabízí. Tato hvězda je nejen velkým úspěchem, ale i motivací k dalšímu zdokonalování a udržování nejvyšších standardů, které zákazníci očekávají.

Použití
Paštiku si nejlépe vychutnáte na kváskovém chlebu nebo jiném křupavém pečivu. Díky oxidaci může mít povrch paštiky lehce nazelenalou barvu, což ale není závadou paštiky.
O výrobci
Paštikárna Melememaso vznikla, asi jako všechny dobré nápady, díky souhře štěstí, náhody a nadšení. Honza s Tomášem jsou dlouholetí kamarádi a nadšenci do kvalitního a dobrého jídla. Tomáš prošel mnoha kuchařskými štacemi ve vyhlášených pražských kuchyních, až zakotvil na pozici šéfkuchaře. Honza naproti tomu pracoval v korporátu a úspěšně rozvíjel manažerskou kariéru v bankovnictví.

Jednoho červnového večera se potkali na pivu, oba znaveni každodenní rutinní prací. Tomáš přinesl na ochutnání svoji domácí paštiku s pšeničným pivem. V tu chvíli se jim v hlavě zrodila velká myšlenka, nový cíl, životní výzva. Právě tehdy to všechno začalo. Následovalo mnoho společných setkání, zkoušení, ochutnávání, porovnávání... Výstižné jméno Melememaso na sebe nenechalo čekat dlouho. Neustálé ladění a vymýšlení nových chutí je náplní jejich každodenní práce. Baví je to, jsou ve svém živlu a dělají to srdcem.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Melememaso s.r.o.
Leopoldova 2138/16
Praha 4, 14900
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Kuřecí játra | 42 % |
| Vepřové sádlo | 23 % |
| Vepřová plec | 14 % |
| Máslo | 12 % |
| Vývar | 5 % |
| Pitná voda | |
| Vepřová plec | |
| Brandy | 2 % |
| Obsah alkoholu | 40 % |
| Mix drcených pepřů | 0.5 % |
| Jedlá sůl | |
| Koření |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1417 kJ/342 kCal |
| Tuky | 31 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
| Sacharidy | 2.2 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 14 g |
| Sůl | 1.1 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |