
Cascina San Cassiano
Cascina San Cassiano Carbonara omáčka s vejci a pancettou
140 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Italská krémová omáčka Carbonara bez lepku je připravena z italských vajec, sýru DOP Pecorino Romano a uzené pancetty. Jedná se o jednu z nejznámějších italských omáček na těstoviny.
Použití
Omáčka Carbonara se obvykle podává se špagetami, hodí se však ke všem druhům těstovin.
Omáčku doporučujeme zahřát na mírném ohni a poté přidat na těstoviny. Případné bílé skvrny na povrchu nebo ve výrobku jsou způsobeny slaninou, před použitím dobře protřepejte.
O výrobci
Cascina San Cassiano je malá rodinná firma, která se zaměřuje na výrobu pest, omáček a džemů z pečlivě vybraných surovin. K výrobě produktů používá především místní suroviny a také ingredience s chráněným označením původu, jako jsou např. vína DOCG, balzamikový ocet z Modeny CHZO a sýry POD. Společnost navíc vždy dbá na ochranu ekosystému ve výrobním cyklu.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 28 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce při 4 °C a spotřebujte do několika dnů.
Výrobce
Cascina San Cassiano
Corso Piave 182
12051 Alba (CN)
Itálie
Voda, sýr (mléko), slanina a vepřové laloky 10 % (vepřové maso, sůl, dextróza, aromata, koření, antioxidant: askorbát sodný, konzervanty: dusičnan draselný, dusitan sodný), sýr Pecorino Romano CHOP (mléko), olivový olej, vaječný žloutek 4 %, emulgační sůl: citrát sodný, modifikovaný škrob, černý pepř, přírodní aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 827 kJ/200 kCal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.5 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0.73 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |