
Cascina San Cassiano
Cascina San Cassiano Červené pesto s bazalkou a sušenými rajčaty
130 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Italské červené pesto s vysokým procentem bazalky a sušených rajčat bez lepku. Pesto je tradiční omáčka z Ligurie, pocházející ze středověké vášně v používání aromatických bylin.
Použití
Pesto je ideální ke všem druhům těstovin, jako základ jednohubek, na rajčatový salát nebo v kombinaci s hlavními chody z masa či ryb. Pesto je perfektní také v kombinaci s korýšem a rybím carpacciem.
Separace produktu je normální, před použitím dobře promíchejte.
O výrobci
Cascina San Cassiano je malá rodinná firma, která se zaměřuje na výrobu pest, omáček a džemů z pečlivě vybraných surovin. K výrobě produktů používá především místní suroviny a také ingredience s chráněným označením původu, jako jsou např. vína DOCG, balzamikový ocet z Modeny CHZO a sýry POD. Společnost navíc vždy dbá na ochranu ekosystému ve výrobním cyklu.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 28 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce při 4 °C a spotřebujte do několika dnů.
Výrobce
Cascina San Cassiano
Corso Piave 182
12051 Alba (CN)
Itálie
Rehydratovaná sušená rajčata 36 %, slunečnicový olej, bazalková pasta (bazalka, slunečnicový olej, sůl), artyčoky, olivy, dvojitý rajčatový koncentrát 2 %, fruktóza, sýr (mléko), sušené mléko, kešu ořechy, vinný ocet (víno, voda), mléčná bílkovina, kyselina: kyselina mléčná, rostlinná vláknina, česnek, koření. Může obsahovat části olivové pecky. Může obsahovat ryby, vejce, celer,
sóju, jiné ořechy, hořčici.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1494 kJ/362 kCal |
Tuky | 34 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.3 g |
Sacharidy | 9.4 g |
z toho cukry | 6.4 g |
Bílkoviny | 3.1 g |
Sůl | 0.67 g |
Vláknina | 2.4 g |
Alergeny
Mléko |
Skořápkové plody |
Může obsahovat stopy: |
Vejce |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Celer |
Hořčice |