
Alnatura
Alnatura BIO Gouda polotvrdý sýr 50%
200 gDoručení už do 60 minut
Xtra cena:
96,21 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Středověká BIO gouda z Holandska s mikrobiálním syřidlem. Krémové a jemně pikantní, zrající tři měsíce v kulatém bochníku. Díky iniciativě Alnatura „Spravedlivé ceny mléka“ jsou ekologickým farmám vypláceny spravedlivé ceny.
- tuk v sušině nejméně 50 %
- obsah laktózy <0,1 g/100 g
- baleno v ochranné atmosféře
Značka Alnatura je zárukou vysoké kvality. Produkty jsou vyrobeny šetrným zpracováním surovin a se zodpovědným přístupem k životnímu prostředí. Nákupem těchto výrobků navíc podpoříte rozvoj ekologického zemědělství a lepší životní podmínky zvířat.
Použití
Gouda najde užití především v teplé kuchyni. Posypat jí můžete těstoviny, vhodná je na zapékání, perfektní na posyp domácí pizzy.
O výrobci
Alnatura GmbH je německá společnost, která byla založena roku 1984. Podnik se zaměřuje především na výrobu organických produktů. Všechny použité přísady pocházejí z ekologického zemědělství. Mnoho výrobků Alnatura navíc nese pečeť organického sdružení, jako je Bioland, Demeter nebo Naturland. Jejich směrnice jsou komplexnější a přísnější než zákonné požadavky.
Skladování
Skladujte při teplotě od +2 °C do +7 °C. Otevřené balení ihned spotřebujte.
Výrobce
Alnatura GmbH
Darmstädter Str. 63
64404 Bickenbach
Německo
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Složení: MLÉKO*, kuchyňská sůl, sýrové kultury, mikrobiální syřidlo *z ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1683 kJ/406 kCal |
Tuky | 34 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 25 g |
Sůl | 1.25 g |
Vláknina | 0.5 g |
Alergeny
Mléko |