
Rohlík Bistro
Gyoza s mletým masem z Ramencraft
140 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S restaurací Ramencraft jsme pro vás připravili legendární knedlíčky gyoza plněné mletým masem.
Gyoza vznikla v Číně, ale Japonci ji přetvořili k dokonalosti. Říká se, že se knedlíčky dostaly do Japonska během druhé světové války, kdy se vojáci vraceli domů s láskou k této delikatese. Křupavé, šťavnaté a s dokonale vyváženou chutí – jeden kousek nikdy nestačí. Teď si je můžete vychutnat i vy, přímo u vás doma.

O restauraci
Ramencraft je moderní ramen bistro, které se v roce 2024 otevřelo v Praze jako spojení autentické japonské gastronomie, pop kultury a 8bitové estetiky. Vizuálně výrazný prostor kombinuje tradiční chuť ramenu s originálním designem inspirovaným herním světem. Vytvořeno s vášní k Japonsku, pixelům a poctivému řemeslu – Ramencraft je rychlý, kvalitní a zábavný zážitek.

Jak to funguje?

Použití
Sáček s knedlíčky propíchněte vidličkou a dejte ohřát do mikrovlnné trouby na 1 minutu a 30 vteřin na střední výkon. Servírujte na talíř, posypte sezamem a přidejte omáčku.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 5 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Ramencraft
Veleslavínová 59/3
Praha, 110 00
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Trvanlivost
Těsto 10 % (pšeničná mouka, pitná voda, bramborový škrob, kukuřičný škrob),
masová náplň 90% [vepřové maso 80 %, krevety 10 %, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), česnek, zázvor, citronová tráva, jarní cibulka].
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 852 kJ/201 kCal |
| Tuky | 9.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g |
| Sacharidy | 20.3 g |
| z toho cukry | 1.1 g |
| Bílkoviny | 10.2 g |
| Sůl | 1.48 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Korýši |
| Ryby |
| Sójové boby |
| Sezamová semena |
| Může obsahovat stopy: |
| Vejce |
| Podzemnice olejná |
| Mléko |
| Skořápkové plody |
| Celer |
| Hořčice |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Vlčí bob |
| Měkkýši |