
Rohlík Bistro
Gyoza s mletým masem z Ramencraft
140 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S restaurací Ramencraft jsme pro vás připravili legendární knedlíčky gyoza plněné mletým masem.
Gyoza vznikla v Číně, ale Japonci ji přetvořili k dokonalosti. Říká se, že se knedlíčky dostaly do Japonska během druhé světové války, kdy se vojáci vraceli domů s láskou k této delikatese. Křupavé, šťavnaté a s dokonale vyváženou chutí – jeden kousek nikdy nestačí. Teď si je můžete vychutnat i vy, přímo u vás doma.
O restauraci
Ramencraft je moderní ramen bistro, které se v roce 2024 otevřelo v Praze jako spojení autentické japonské gastronomie, pop kultury a 8bitové estetiky. Vizuálně výrazný prostor kombinuje tradiční chuť ramenu s originálním designem inspirovaným herním světem. Vytvořeno s vášní k Japonsku, pixelům a poctivému řemeslu – Ramencraft je rychlý, kvalitní a zábavný zážitek.
Jak to funguje?
Použití
Sáček s knedlíčky propíchněte vidličkou a dejte ohřát do mikrovlnné trouby na 1 minutu a 30 vteřin na střední výkon. Servírujte na talíř, posypte sezamem a přidejte omáčku.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 5 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Ramencraft
Veleslavínová 59/3
Praha, 110 00
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Těsto 10 % (pšeničná mouka, pitná voda, bramborový škrob, kukuřičný škrob),
masová náplň 90% [vepřové maso 80 %, krevety 10 %, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), česnek, zázvor, citronová tráva, jarní cibulka].
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 852 kJ/201 kCal |
Tuky | 9.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g |
Sacharidy | 20.3 g |
z toho cukry | 1.1 g |
Bílkoviny | 10.2 g |
Sůl | 1.48 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Korýši |
Ryby |
Sójové boby |
Sezamová semena |
Může obsahovat stopy: |
Vejce |
Podzemnice olejná |
Mléko |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |