

Rohlík Bistro
Boršč z Čestru
300 mlBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Čestr si pro vás připravila tradiční polévku z východu, a to konkrétně z Ukrajiny. Boršč z nakládané červené řepy doplněný o hovězí a vepřové maso.
Kouzlo a sladkokyselá chuť tohoto pokrmu se ukrývá v především v jeho přípravě. Základem je dlouho tažený vývar z hovězího a vepřového masa. Do vývaru se přidá nakládaná červená řepa, mrkev, celer a petržel. Polévka je ozdobena voňavým koprem a zakysanou smetanou, která ji krásně zjemní. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku již dnes z pohodlí vašeho domova!
O restauraci
Steakhouse Čestr je jedním z konceptů Ambiente. Jeho název vznikl složením slov český strakatý skot. Při příchodu do restaurace vás obklopí příjemná, slunná atmosféra a zajímavý design podniku, který je v tématu právě českého strakatého skotu. Zaměříte-li se na krásný ozdobný strop, uvidíte poskládané kravské hlavy. Čestr ve svém menu nenabízí pouze lahodné steaky z farmářského masa, naleznete zde také bezmasá a sladká jídla.
Jak to funguje?
Použití
Polévku dejte do rendlíku a na mírném ohni za občasného míchání důkladně prohřejte, ohřát ji můžete i v mikrovlnné troubě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Čestr
Legerova 57/75
110 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Hovězí a vepřové maso |
Morek |
Vepřový špek |
Cibule |
Mrkev |
Celer |
Petržel |
Česnek |
Sůl |
Pepř |
Bobkový list |
Kopr |
Červená řepa |
Máslo |
Bílé zelí |
Jablka |
Kmín |
Rajčata |
Hřebíček |
Skořice |
Vinný ocet |
Cukr |
Nové koření |
Zakysaná smetana |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 143 kJ/34 kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |
Celer |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Korýši |
Vejce |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Hořčice |
Sezamová semena |
Vlčí bob |
Měkkýši |