

Toro Hlavečník
Toro Hlavečník Vinná klobása
cca 0,63 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vinná klobása vyrobena z vepřového výsekového masa. Masný polotovar.
Použití
Určeno k tepelnému opracování.
O výrobci
CHOVSERVIS je česká společnost jejíž historie započala roku 1992. Podnik nabízí nejen své služby dalším chovatelům, ale zabývá se i jatečnou činností a výrobou masných specialit pod značkou TORO® Hlavečník. CHOVSERVIS garantuje svou kvalitu prostřednictvím normy HACCP, která předchází rizikům bezpečnosti potravin při výrobě.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Vepřové výsekové maso 45 %, pitná voda , vepřové syrové sádlo, MLÉKO, strouhanka (PŠENIČNÁ mouka, pekařské droždí), víno 6 % (obsahuje oxid siřičitý), bramborový škrob, jedlá sůl,směs koření, směs extraktů koření, přírodní aroma, glukóza, látka zvýrazňující chuť a vůni E621. Skopové nebo vepřové střevo.
E621
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1088 kJ/263 kCal |
| Tuky | 22 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 8.7 g |
| Sacharidy | 7.3 g |
| z toho cukry | 0.8 g |
| Bílkoviny | 8.8 g |
| Sůl | 1.8 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Mléko |
| Oxid siřičitý a siřičitany |