Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Dobré řeznictví

Dobré řeznictví 1/2 kukuřičného kuřete sous-vide

cca 0,56 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ

Novinka

cca

 221,98 Kč 399,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Půlka kukuřičného kuřete připraveného metodou sous-vide z Dobrého řeznictví. Jemné maso kukuřičného kuřete má díky přirozenému žlutozlatému odstínu a vyváženému poměru šťávy a křehkosti nezaměnitelnou chuť. Je připraveno šéfkuchařem Radkem Ryškou, který jej připravil metodou sous-vide, která zaručuje maximální šťavnatost, zachování živin a úžasnou křehkost. 

Použití

  • Trouba: Vyjměte z obalu a pečte na 200 °C 20–30 minut, pro křupavou kůži použijte funkci gril na posledních 5 minut.
  • Gril: Maso ohřejte ve vakuovém obalu ve vodní lázni v 80 °C cca 10 minut.  Maso vybalit z pytle a grilujte cca 5 minut na rozpáleném grilu jen na barvu. 
  • Rychlý ohřev: Maso lze jen jemně prohřát a ihned podávat s přílohou.

O výrobci

Dobré řeznictví je český výrobce a prodejce masa a uzenin, který se zaměřuje na tradiční řemeslnou výrobu. Nabízí široký sortiment čerstvého masa, uzenin a masných specialit. Firma klade důraz na lokální původ surovin a podporu českých chovatelů.

Skladování

Skladujte při teplotě do 4 °C.

Výrobce

Dobré řeznictví
Petrohradská 20
Praha 10, Vršovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Kuře s kostí 96 %, máslo, tymián, sůl, pepř.

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.