

Dobré řeznictví
Dobré řeznictví 1/2 kukuřičného kuřete sous-vide
cca 0,56 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Půlka kukuřičného kuřete připraveného metodou sous-vide z Dobrého řeznictví. Jemné maso kukuřičného kuřete má díky přirozenému žlutozlatému odstínu a vyváženému poměru šťávy a křehkosti nezaměnitelnou chuť. Je připraveno šéfkuchařem Radkem Ryškou, který jej připravil metodou sous-vide, která zaručuje maximální šťavnatost, zachování živin a úžasnou křehkost.
.png)
Použití
- Trouba: Vyjměte z obalu a pečte na 200 °C 20–30 minut, pro křupavou kůži použijte funkci gril na posledních 5 minut.
- Gril: Maso ohřejte ve vakuovém obalu ve vodní lázni v 80 °C cca 10 minut. Maso vybalit z pytle a grilujte cca 5 minut na rozpáleném grilu jen na barvu.
- Rychlý ohřev: Maso lze jen jemně prohřát a ihned podávat s přílohou.
O výrobci
Dobré řeznictví je český výrobce a prodejce masa a uzenin, který se zaměřuje na tradiční řemeslnou výrobu. Nabízí široký sortiment čerstvého masa, uzenin a masných specialit. Firma klade důraz na lokální původ surovin a podporu českých chovatelů.

Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C.
Výrobce
Dobré řeznictví
Petrohradská 20
Praha 10, Vršovice
Česká republika
Trvanlivost
Kuře s kostí 96 %, máslo, tymián, sůl, pepř.
Alergeny
| Mléko |