

Dobré řeznictví
Dobré řeznictví Hovězí zauzené žebro sous-vide
cca 0,84 kgcca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hovězí irské zauzené žebro připravené metodou sous-vide z Dobrého řeznictví. Jedná se o specialitu šéfkuchaře Radka Ryšky. Opravdu hodně masová žebra z Irska, bukový kouř, poctivý demi-glace a metoda pomalého vaření sous-vide. To prostě ocení každý správný gurmán.

Použití
Žebra ohřejte ve vakuovém obalu ve vodní lázni v 80 °C cca 10 minut, vybalte je z pytle a grilujte cca 5 minut na rozpáleném grilu jen na barvu. Další možností přípravy je rovnou vyndat z pytle a péct v troubě na 200 °C 20–35 minut.
O výrobci
Dobré řeznictví je český výrobce a prodejce masa a uzenin, který se zaměřuje na tradiční řemeslnou výrobu. Nabízí široký sortiment čerstvého masa, uzenin a masných specialit. Firma klade důraz na lokální původ surovin a podporu českých chovatelů.

Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C.
Výrobce
Dobré řeznictví
Petrohradská 20
Praha 10, Vršovice
Česká republika
Trvanlivost
Hovězí žebro s kostí 96 %, hovězí demi glace pomalu tažený 24 hodin, kouř z bukového dřeva, pitná voda, jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant E250, stabilizátor E452, dextróza, antioxidant E301, extrakty koření.