Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 120 g soba nudlí
  • 400-450 ml zeleninového vývaru
  • 4 vejce
  • 1 svazek pak choi (cca 100 g)
  • 2 svazečky hub enoki (cca 100 g dohromady)
  • 1 větší stroužek česneku
  • ½ chilli papričky nebo ½ lžičky pálivé papriky
  • ½ lžičky strouhaného zázvoru
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce (cca 16 g) řepkového oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI

  • 12279 kJ, 25 g bílkovin, 51 g sacharidů, 25 g tuku

POSTUP

  • 1Jako první začnete vařit vejce, jelikož zbytek receptu už vám nezabere mnoho času. Vejce dejte vařit a z vroucí vody vytáhněte po 6 minutách.
  • 2Na 2 lžicích oleje mezitím zlehka osmahněte na plátky nakrájený stroužek česneku, přidejte ½ malé chilli papričky nebo pálivé papriky a půl lžičky strouhaného zázvoru. Přidejte 2 lžíce sójové omáčky a poté houby enoki a na listy rozdělené pak choi.
  • 3Houby enoki si před vložením do pánve nejprve na konci lehce seřízněte u kořínků tak, aby se vám houby nerozpojily ze svazků. Houby enoki i pak choi jen lehce orestujte, stačí minutka nebo dvě. Poté je z pánve vyndejte. Ztlumte plamen na minimum a přidejte uvařené soba nudle a lehce orestujte.
  • 4Zpátky do pánve k nudlím můžete přidat i pak choi a vše promísit. Poté nudle rozdělte do misek a zalijte je vývarem (můžete jej dle chuti lehce dosolit), který si ohřejete zvlášť v hrnci.
  • 5Na vrch polévky pak rozdělte překrojená vejce a houby enoki. Na závěr můžete přidat i oblíbené bylinky nebo vločky chilli.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.

SUROVINY