Přeskočit navigaci

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 700 g dužiny vodního melounu
  • 350 g dužiny melounu Cantaloupe
  • 120 g salátové okurky
  • 200 g fety
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • Šťáva z půlky citrónu
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř
  • Hrst čerstvé máty

POSTUP

  • 1
    Oba druhy melounu nakrájejte na kostky, okurku zbavte slupky, rozpulte ji, vyřízněte středovou část se semínky a nakrájejte ji na plátky. Vše dejte do velké mísy.
  • 2
    Fetu nakrájejte také na kostičky a přidejte k melounu a okurce.
  • 3
    Přidejte olej, citrónovou šťávu, sůl, pepř a nadrobno nasekanou mátu. Promíchejte. Podávejte vychlazené.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY