Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g ricotty
  • 65 g bezlepkových máslových sušenek
  • Šťáva a kůra z 1/4 biocitronu
  • Cca 8 ks velkých kanadských borůvek nebo mražených malin
  • Moučkový cukr na případné doslazení
  • Strouhaný kokos na obalení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

POSTUP

  • 1Sušenky rozdrťte v kutru nebo případně v igelitovém pytlíčku obaleným utěrkou a pomocí válečku. Smíchejte buď v kutru nebo v misce pomocí vidličky spolu s okapanou ricottou a šťávou a kůrou z biocitronu. Ochutnejte, zda je potřeba dosladit, s cukrem opět pořádně promíchejte vidličkou.
  • 2Nechte hmotu odležet v lednici v potravinové folii minimálně 30 minut.
  • 3Poté tvořte malé placičky, do kterých vložíte jednu borůvku či mraženou malinu. Opatrně "ukoulujte" a obalte ve strouhaném kokosu. Opět dejte minimálně na půl hodiny do lednice - ideálně v krabičce na potraviny.
  • 4Servírujte ihned a nebo nejpozději do 24 hodin.
MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.

SUROVINY