Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Naše maso

Naše maso Beef silverside

ca. 0.53 kg

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Premium qualityFresh from the farmMatured meat

ca.

 CZK 426.91 CZK 799.90 /kg

Delivery within 60 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Zadní maso prémiové kvality  z jalovic a volů z českých chovů. Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně prorostlých nedělivých kusů (šálů) masa ze zadní, ale – poněkud překvapivě – i přední nohy skotu. Jednotlivé partie se liší vzhledem a poměrem libového a tukem nebo kolagenem prorostlého masa. A právě tento poměr určuje, na co je která část vhodná.

Naše maso vám přináší perfektně očištěný spodní šál (bottom, gooseneck) nebo jemu podobné partie. Jsou to kusy od pohledu libového masa plnější chuti, velmi jemně protkané lojem a kolagenními vlákny.

Balení obsahuje cca 500 g kus masa. Odleželé ve vakuu 8 dní. Baleno ve vakuu.

Hovězí z českých chovů

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití

Zadní maso se hodí na pečení v celku i na dušené plátky à la roštěná. Výborné je i jemně nasekané nebo semleté na tatarák.

Tip! Vyzkoušejte ho v receptu na tatarák z Našeho masa
Zadní maso najemno namelte na vychlazeném mlýnku. Umleté maso promíchejte se solí, pepřem, žloutkem, hořčicí z Lokálu, slunečnicovým olejem, najemnou nasekanou bílou cibulí a kyselou okurkou. Podávejte s topinkami a nešetřete česnekem.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Hovězí maso