Finish

Finish Sůl do myček nádobí

4 kg
139,90 Kč  199,90 Kč*
34,98 Kč/kg
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Regenerační sůl s velkými granulemi v ekonomickém 4 kg balení. Pomáhá předcházet nebezpečnému usazování vodního kamene na nádobí a v myčce. Napomáhá tak nejen mycímu procesu, aby vaše nádobí bylo vždy čisté a lesklé, ale pomáhá také udržovat životnost myčky.

Je naprosto nezbytnou součástí mycích procesů, při kterých používáte tablety, které v sobě funkci mycí soli již neobsahují, případně pokud máte v domácnosti velmi tvrdou vodu.

Powerball (červená kulička v logu značky Finish) je ochranná známka společnosti Reckitt.

Použití

Sůl nasypejte do nádržky určené pro změkčovač vody. Většinou se nachází buďto ve dvířkách, nebo vespodní části myčky, poblíž odtoku. Sůl používete při každém mytí nádobí (pokud již není obsažená v mycím přípravku), zvláště máte-li tvrdou vodu.

O výrobci

Reckitt Benckiser je britská společnost, která patří mezi přední mezinárodní prodejce zboží v oblasti zdravotnických, osobních a hygienických výrobků. Mezi její nejznámější značky patří Durex, Dettol, Airwick, Veet, Scholl nebo volně prodejné léky, jako jsou Nurofen, Strepsils, Strepfen či Gaviscon. Rovněž vyrábí prostředky pro úklid či údržbu domácnosti, jako je Vanish, Finish, Calgon, Woolite nebo Cillit Bang.

Skladování

Spotřebujte nejlépe do 24 měsíců od data výroby uvedeného na obalu. Po každém použití uzavřete balení.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před slunečním zářením, teplem, horkými povrchy, jiskrami a otevřeným ohněm. Nevystavujte teplotám nad 50 °C. Dotýkejte se pouze suchýma rukama.

Výrobce

Reckitt Benckiser UK
Wellcroft Road, Slough
Berkshire SL1 4AQ
Velká Británie

Chlorid sodný 100%