Vyrobeno z nepasterizovaného mléka. Není vhodné pro těhotné ženy.
Ručně vyráběná podle italské receptury z českého nepasterovaného mléka.
Nejvýstižnějším názvem v češtině by byla zřejmě sušená mozzarella. Zrající cca 30 dní, než má správnou chuť a konzistenci. Po výrobě zůstane scamorza naložená ve vodě se solí zhruba 3 až 5 hodin. Vnější vrstva se díky soli vytvoří ochranný filtr a vnitřek sýra poté zraje. Ideální je ji dát na gril zhruba na 2 minuty, poté podávat například s bruschettami.
Skladujte v chladu při teplotě 2-4°C.
Výrobce: Mozzarellart, Bělehradská 237/11, Praha 4 - Nusle
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 9 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.
Mléko | |
Jedlá sůl | |
Syřidlo | |
Regulátor kyselosti | |
E330 - Kyselina citronová | Škodlivost |
Mléko |