
Amylon BIO Puding čokoládový bez lepku
40 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
BIO čokoládový puding výrazné chuti s 20 % BIO kakaa. Kukuřičný škrob s příchutěmi určený k přípravě pudingu za tepla vyrobený mícháním suchých surovin.
Neobsahuje žádné umělé látky, konzervanty či stabilizátory.
Použití
Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijte asi 2/3 do varné nádoby. Přidejte 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahřejte k varu. Do zbytku mléka vsypejte obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijte do vroucího mléka a za stálého míchání vařte asi 2 minuty. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika