Amylon BIO Puding čokoládový bez lepku

40 g
BIO
15,90 Kč 397,50 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

BIO čokoládový puding výrazné chuti s 20 % BIO kakaa. Kukuřičný škrob s příchutěmi určený k přípravě pudingu za tepla vyrobený mícháním suchých surovin.

Neobsahuje žádné umělé látky, konzervanty či stabilizátory.

Použití

Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijte asi 2/3 do varné nádoby. Přidejte 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahřejte k varu. Do zbytku mléka vsypejte obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijte do vroucího mléka a za stálého míchání vařte asi 2 minuty. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

O výrobci

Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Výrobce

Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 716 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Bio kukuřičný škrob
BIO kakaový prášek se sníženým obsahem tuku20 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1405 kJ/331 kcal
Tuky2.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.4 g
Sacharidy73 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny4.8 g
Sůl0.03 g
Vláknina g