- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kyselina citronová podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť.
Použití
Kyselina citrónová se používá ke konzervaci ovoce a zeleniny, na přípravu rosolů a džemů či dochucování sirupů a nápojů.
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika