Amylon Kyselina citronová

100 g
12,90 Kč 129,00 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Kyselina citronová podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť.

Použití

Kyselina citrónová se používá ke konzervaci ovoce a zeleniny, na přípravu rosolů a džemů či dochucování sirupů a nápojů.

O výrobci

Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Výrobce

Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

 

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1186 kJ/274 kcal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny0 g
Sůl0 g
Vláknina0 g

Alergeny

Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.