
Amylon
Amylon Kyselina citronová
100 gDoručení už do 60 minut
Dopřejte si nejširší nabídku plant-based produktů ze všech supermarketů!
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kyselina citronová podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť.
Použití
Kyselina citrónová se používá ke konzervaci ovoce a zeleniny, na přípravu rosolů a džemů či dochucování sirupů a nápojů.
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika
Trvanlivost
Složení
E330 - Kyselina citronová |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1186 kJ/274 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |