
Amylon
Amylon BIO Želatina
20 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
BIO želatina je přírodní zahušťovadlo, skvělé pro přípravu naslano i nasladko, ať už jako želé na dorty a koláče anebo do aspiků a tlačenek. Uvítáte ji také při přípravě krémů, polev nebo nejrůznějších pudinků.
- Výborně rozpustná a perfektně držící tvar.
- Z živočišného kolagenu, pouze z BIO chovů.
Použití
Na přípravu 500 ml hmoty:
- Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat.
- Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu.
O výrobci
Česká značka Amylon ze srdce Vysočiny vznikla už v roce 1912. Za více než 110 let své existence se rozvinula z tradiční značky v úspěšnou moderní firmu, která naslouchá svým zákazníkům a kombinuje staročeské a poctivé postupy našich prarodičů. To vše s inovativním respektem k novým potřebám ve stravování, stále však s upřímnou úctou k zákazníkům i přírodě.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika
Složení
Bio vepřová želatina jedlá v prášku |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1435 kJ/342 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 84 g |
Sůl | 0.08 g |
Vláknina | 0 g |