
Hollandia
Hollandia BIO Selský jogurt čokoláda 2,8%
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
21,51 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Selský jogurt čokoládový s BiFi kulturou. Obsah tuku min. 2,8 %.
Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur.
Představuje tak vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat kousky čoklády či müsli.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.

Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Mléko | |
| Čokoládová složka | 20 % |
| Cukr | |
| Čokoláda | 5 % |
| Cukr | |
| Kakaová hmota | |
| Kakaové máslo | |
| Kakaový prášek | |
| Sušené plnotučné mléko | |
| Nativní škrob | |
| Zahušťovadla | |
| E410 - Karubin | |
| Citronová šťáva | |
| Mléčná bílkovina | |
| Jogurtová kultura | |
| Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 413 kJ/98 kCal |
| Tuky | 3.6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2.5 g |
| Sacharidy | 14 g |
| z toho cukry | 12 g |
| Bílkoviny | 3 g |
| Sůl | 0.1 g |
| Vláknina | g |
Alergeny
| Mléko |