Milko BIO Řecký jogurt bílý 0%

130 g
BIO
17,90 Kč 137,69 Kč/kg
Český původ na rohlíku
Země původu: Česká republika,

Řecký jogurt Milko je hustý krémový jogurt, hladké konzistence, jemné nakyslé chuti charakteristické pro jogurt.

Při výrobě se používají jogurtové kultury izolované z tradičních řeckých jogurtů. Obsahuje 10 % mléčných bílkovin, to je 3x více než mléko nebo 2x více než běžný jogurt. Navíc obsahuje živé jogurtové kultury bifidobacterie BB-12, které napomáhají trávení. Jogurty Milko jsou vyráběny pouze z mléka a smetany bez přídavku aditiv. 
 


Použití

Jogurt si vychutnáte jak samotný, tak ochucený medem, s musli či ovocem, ale můžete si z něj připravit slanou zálivku.

Tip! Připravte si tzatziki podle následujícího postupu:

Okurku oloupeme a nakrájíme či nastrouháme na drobné nudličky. Řecký jogurt dáme do středně velké misky. Vmícháme citronovou šťávu a olivový olej, utřený česnek a podle chuti dosolíme a opepříme. Takto vzniklou jogurtovou zálivkou přelijeme okurky a promícháme. Můžeme osvěžit několika lístky čerstvé máty. Podáváme vychlazené.

milko

O výrobci

Polabské mlékárny a.s. je česká mlékárna s obchodní značkou Milko, výrobním závodem a sídlem v Poděbradech a sýrárnou ve Varnsdorfu. Každý den zpracovávají čerstvé mléko a smetanu výhradně od českých zemědělců. 

Výsledek obrázku pro milko logo

Skladování

Skladujte při teplotě od 4 °C do 8 °C.

Výrobce

Polabské mlékárny a.s.
Dr. Kryšpína 510
290 16  Poděbrady
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mléko
Jogurtová kultura s Bifidobacterium BB-12

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota242 kJ/57 kcal
Tuky0.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy3.8 g
z toho cukry2.7 g
Bílkoviny9.8 g
Sůl0.1 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko