BOIRON

OSCILLOCOCCINUM 1G Granule v jednodávkovém obalu 6

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
269,90 Kč 269,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Pro prevenci a léčbu chřipkových stavů

OSCILLOCOCCINUM® je homeopatický léčivý přípravek užívaný k prevenci a léčbě chřipkových stavů jako horečka,zimnice,bolest hlavy,únava a bolesti svalů. Bez věkového omezení, vhodný i pro těhotné.

Oscillococcinum je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k prevenci a léčbě chřipkových stavů, jako jsou např. horečka, zimnice, bolest hlavy, únava a bolesti svalů. Pozorně čtěte příbalovou informaci. Balení obsahuje 6 jednodávkových balení.

Přípravek OSCILLOCOCCINUM obsahuje léčivou látku v 1 dávce (1 g granulí): Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K 0,01 ml, pomocnými látkami jsou: sacharóza, monohydrát laktózy.

Dávkování: Doporučená dávka přípravku u dospělých, dospívajících a dětí: preventivně v období zvýšeného výskytu chřipkových stavů 1 dávka 1x týdně, nejlépe mimo dobu jídla. Při prvních příznacích chřipkových stavů se užívá 1 dávka 3x denně po dobu 1 až 3 dnů. Celý obsah jednodávkového obalu nechejte rozpustit pod jazykem. U dětí do 2 let nechejte rozpustit celý obsah jednodávkového obalu nejlépe v malém množství čisté neperlivé vody. Pokud se do 3 dnů příznaky onemocnění nezlepší nebo se zhorší, poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

Kontraindikace: Neužívejte přípravek Oscillococcinum, jestliže jste alergický(á) na léčivou látku nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.

Výrobce: BOIRON

EAN: 3352712001132

SUKL kód: 96704

Farmakoterapeutická skupina: Homeopatika (česká ATC skupina)

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek