Hollandia
Hollandia Krémový jogurt borůvka bez laktózy
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Krémový jogurt s příchutí borůvek bez obsahu laktózy.
Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.
Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko | |
Ovocná složka | 18 % |
Borůvky | 50 % |
Cukr | |
Stabilizátor | |
E440 - Pektiny | |
Přírodní aroma | |
Koncentrát šťávy černé mrkve a ibišku | |
Mléčná bílkovina | |
Enzym laktáza | |
Jogurtová kultura | |
Kultura ifidbacterium a Lactoacillues acidophilus |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 383 kJ/91 kCal |
Tuky | 3.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 3.3 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |