
Hollandia
Hollandia Krémový jogurt borůvka bez laktózy
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Krémový jogurt s příchutí borůvek bez obsahu laktózy.
Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
- Vizuál produktu bude dodán dle skladové zásoby.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.

Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Mléko | |
| Ovocná složka | 18 % |
| Borůvky | 50 % |
| Cukr | |
| Stabilizátor | |
| E440 - Pektiny | |
| Přírodní aroma | |
| Koncentrát šťávy černé mrkve a ibišku | |
| Mléčná bílkovina | |
| Enzym laktáza | |
| Jogurtová kultura | |
| Kultura ifidbacterium a Lactoacillues acidophilus |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 383 kJ/91 kCal |
| Tuky | 3.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
| Sacharidy | 12 g |
| z toho cukry | 12 g |
| Bílkoviny | 3.3 g |
| Sůl | 0.1 g |
| Vláknina | g |
Alergeny
| Mléko |