
Bon Lait
Bon Lait Ovčí jogurt jahodový
150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 15 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jogurt z ovčího mléka obohaceného o jahody.
Jogurt je vyrobený z plnotučného mléka z francouzských ovcí chovaných v Čechách. Ovce jsou vyšlechtěny tak, aby jejich mléko mělo minimální aroma. Jogurt je tak provoněný sluncem, má jemnou chuť doplněnou o sladkokyselé jahody a smetanovou texturu.

Šetrně ošetřeno krátkodobou pasterizací. Vyrobeno z nestandardizovaného mléka, to znamená, že po nadojení nebyl upraven obsah tuku.
Použití
Hodí se k přípravě dezertů, do smoothies a je výborný i jen tak samotný ke snídani či svačině.

O výrobci
Bon Lait je rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí. Manželé Michaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, navíc kozí mají minimální kozí aroma.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
MVDr. Michaela Hlubková
Faremní mlékárna Krmelín
Staroveská 412
Krmelín, 739 24
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Ovčí mléko | |
| Ochucující jahodová složka | 10 % |
| Cukr | |
| Jahody | 39 % |
| Modifikovaný kukuřičný škrob | |
| Pitná voda | |
| Koncentrovaná jahodová šťáva | 0.6 % |
| Aromata | |
| Koncentrát z černé mrkve | |
| Zahušťovadlo | |
| E410 - Karubin | |
| Jedlá sůl | |
| Regulátory kyselosti | |
| E330 - Kyselina citronová | |
| E331 - Citronany sodné | |
| Jogurtové kultury |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 418 kJ/100 kCal |
| Tuky | 5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3.3 g |
| Sacharidy | 9.3 g |
| z toho cukry | 8 g |
| Bílkoviny | 4.4 g |
| Sůl | 0.12 g |
| Vláknina | g |
Alergeny
| Mléko |