Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Bon Lait

Bon Lait Goat yogurt white

150 g

9 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Fresh from the farm
CZK 37.90 CZK 252.67 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Jogurt z kozího mléka s čistou chutí přírody.

Jogurt je vyrobený z plnotučného mléka z francouzských sánských koz chovaných v Čechách. Sánské kozy jsou vyšlechtěny tak, aby jejich mléko mělo minimální kozí aroma. Jogurt je tak provoněný sluncem, má jemnou chuť a smetanovou texturu.

Šetrně ošetřeno krátkodobou pasterizací. Vyrobeno z nestandardizovaného mléka, to znamená, že po nadojení nebyl upraven obsah tuku

Použití

Hodí se k přípravě dezertů, do smoothies a je výborný i samotný.

Tip! Připravte si toto borůvkové smoothie:

Borůvky, jogurt, mléko a med rozmixujeme ve smoothie makeru, tak aby nám vznikla jemná tekutina. Pokud chceme, aby bylo smoothie pořádně osvěžující, dáme si nejdříve jogurt s mlékem vychladit a borůvky zamrazit.

O výrobci

Bon Lait je rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí. Manželé Michaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů kvality a lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, navíc kozí mají minimální kozí aroma.

Skladování 

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

MVDr. Michaela Hlubková
Faremní mlékárna Krmelín
Staroveská 412
Krmelín, 739 24
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 9 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 5 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Kozí mléko
Jogurtová kultura

Nutritional values per 100 g

Energy value235 kJ/56 kCal
Fats3 g
including saturated fatty acids1.9 g
Carbohydrates3.7 g
including sugars3.3 g
Protein3.6 g
Salt0.1 g
Fibre g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.