
Bon Lait
Bon Lait White sheep yogurt
150 g13 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Jogurt z ovčího mléka.
Jogurt je vyrobený z plnotučného mléka od francouzských ovcí chovaných v Čechách. Ovce jsou vyšlechtěny tak, aby jejich mléko mělo minimální aroma. Jogurt je tak provoněný sluncem, má jemnou chuť a smetanovou texturu.

Šetrně ošetřeno krátkodobou pasterizací. Vyrobeno z nestandardizovaného mléka, to znamená, že po nadojení nebyl upraven obsah tuku.
Použití
Hodí se k přípravě dezertů, do smoothies a je výborný i samotný.
Tip! Připravte si borůvkové smoothie:
Borůvky, jogurt, mléko a med rozmixujeme ve smoothie makeru, tak aby nám vznikla jemná tekutina. Pokud chceme, aby bylo smoothie pořádně osvěžující, dáme si nejdříve jogurt s mlékem vychladit a borůvky zamrazit.

O výrobci
Bon Lait je rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí. Manželé Michaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, navíc kozí mají minimální kozí aroma.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
MVDr. Michaela Hlubková
Faremní mlékárna Krmelín
Staroveská 412
Krmelín, 739 24
Česká republika
Durability
Composition
| Ovčí mléko |
| jogurtová kultura |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 358 kJ/86 kCal |
| Fats | 5.5 g |
| including saturated fatty acids | 3.6 g |
| Carbohydrates | 4.3 g |
| including sugars | 3.4 g |
| Protein | 4.8 g |
| Salt | 0.13 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Milk |