Kup 3 -10 %

Bon Lait

Bon Lait Ovčí jogurt bílý

150 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ

Od českého farmáře
-10 % od 3 ks
41,90 Kč 279,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jogurt z ovčího mléka.

Jogurt je vyrobený z plnotučného mléka od francouzských ovcí chovaných v Čechách. Ovce jsou vyšlechtěny tak, aby jejich mléko mělo minimální aroma. Jogurt je tak provoněný sluncem, má jemnou chuť a smetanovou texturu. 

Šetrně ošetřeno krátkodobou pasterizací. Vyrobeno z nestandardizovaného mléka, to znamená, že po nadojení nebyl upraven obsah tuku

Použití

Hodí se k přípravě dezertů, do smoothies a je výborný i samotný.

Tip! Připravte si borůvkové smoothie:

Borůvky, jogurt, mléko a med rozmixujeme ve smoothie makeru, tak aby nám vznikla jemná tekutina. Pokud chceme, aby bylo smoothie pořádně osvěžující, dáme si nejdříve jogurt s mlékem vychladit a borůvky zamrazit.

O výrobci

Bon Lait je rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí. Manželé Michaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, navíc kozí mají minimální kozí aroma.

Skladování 

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

MVDr. Michaela Hlubková
Faremní mlékárna Krmelín
Staroveská 412
Krmelín, 739 24
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 11 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Ovčí mléko
jogurtová kultura

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota358 kJ/86 kCal
Tuky5.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.6 g
Sacharidy4.3 g
z toho cukry3.4 g
Bílkoviny4.8 g
Sůl0.13 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.