Kup 2


Chilli červené Cayenne 1 ks
cca 20 g5,20 Kč od 2 ks
cca
Kategorie:
Země původu: Belgie, Španělsko, Maroko, Holandsko,
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Čili dáme tam chilli
Chilli se v Thajsku používá snad v úplně každém jídle - nemá jen pálit, ale i zvýrazňovat chuť pokrmů. Toto chilli se řadí mezi méně pálivé druhy, takže je ideální, pokud s thajskou kuchyní začínáte.
Tento druh chilli patří k základním odrůdám chilli papriček. Cayennské chilli se řadí mezi méně pálivé druhy. Je ideální pro duchucení pokrmů, kde se nevyžaduje vysoká pálivost.
Použití
Ideální pro duchucení pokrmů, kde se nevyžaduje vysoká pálivost. Papričky se používají čerstvé, sušené i zavařené. Po usušení je používáme jako koření. Přidávají se i k nakládaným okurkám, což následně zvyšuje pikantnost a chuť okurek nebo i jiné zavařované zeleniny, často se zavařují samostatně, jsou ideální pro salsy.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Červené chilli můžete využít např. v receptu na fazolové chilli.
Skladování
Papričky skladujte v chladu a suchu, ideálně v chladničce v papírovém sáčku.