
Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Maasdam výkroj
cca 180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
85,68 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Maasdam, tradiční holandský sýr, který je vyroben z kvalitního kravského mléka a zraje nejméně po dobu 6 týdnů.
Na první pohled ho poznáte především díky své žluté kůrce a typickým sýrovým okům, která vznikají díky specifickému druhu zrání bochníků.
Sýr má měkkou a krémovou texturu. V chuti se promítají specifické vlastnosti kravského mléka, jemnost, decentní nasládlost a nádech oříšků. Tak neváhejte a vyzkoušejte i vy tento vynikající sýr!
Sušina min. 58 %. Tuk v sušině min. 45 %.

Pokud v nákupní tašce objevíte sýr ve tvaru válečku, máte rozhodně důvod k oslavě – vyšlo na vás totiž tzv. srdce sýra, tedy prostředek sýrového bochníku, ze kterého výrobci při ochutnávkách vykrajují právě ty nejchutnější a nejvyzrálejší porce.
Zpracováno a baleno v České republice.
Použití
Skvěle se hodí k pohoštění na obložené sýrové talíře.
K jakému vínu si ho můžete dopřát?
Maasdam výborně ladí s lehčími bílými víny.

O výrobci
Hazeleger je moderní společnost z Holandska, původně založená jako rodinný podnik pro výrobu vlastních celých sýrů. Nyní se společnost věnuje zrání, krájení a balení sýrů, které rozváží po celém světě. Jako nezávislý rodinný podnik není společnost spojena s velkou mléčnou společností, takže možnosti s nimi jsou nekonečné.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–7 °C.
Upozornění
Povrchová vrstva není určena ke konzumaci.
Výrobce
Hazeleger Kaas B. V.
Hanzeweg 37
3771 NG Barneveld
Holandsko
Kam s obalem?

Trvanlivost
kravské pasterované mléko, jedlá sůl, sýrařské kultury, syřidlo; Konzervant: natamycin v povrchové vrstvě. Povrchová vrstva není určená ke konzumaci.
Sušina min. 58 %. Tuk v sušině min. 45 %.
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1530 kJ/368 kCal |
| Tuky | 29 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 19.5 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 26 g |
| Sůl | 1.5 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |