

Sutcha
Sutcha Nízká roštěná v celku z Argentiny
cca 1 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vyzrálá hovězí nízká roštěná neboli Striploin z Argentiny.
Jedná se o sval na hřbetu zvířete směřující ke květové špičce. Stejná oblast je místem, kde pocházejí řezy T-Bone a Porterhouse (jak s kostí, tak s filetem). Striploin kusy jsou často štíhlejší části, bez výrazného tukového oka a libovější ve srovnání s rib eye.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: minimálně 60 dnů
Argentinské hovězí si vysloužilo pověst jednoho z nejlepších na světě. Je všeobecně známo, že je nesrovnatelně jemné a bohatě ochucené, i když se málokdy dochucuje něčím jiným než solí.
Proč je argentinské hovězí tak výjimečné?
Když Španělé v 16. století poprvé přivezli do Argentiny dobytek, musel si tam připadat jak v ráji. Prérie je zdánlivě nekonečná a většinou plochá, s vlhkým a mírným podnebím, které je ideální pro chování dobytka. Mnoha plemenům dobytka (např. Angus nebo Hereford) zavedeným do Argentiny se dařilo v pampách, kde se šťastně a často pásly, a získali tak chutnější a výživnější hovězí maso.
Zvířata byla krmena až 100 dní vysoce kalorickým zrnem, aby se dosáhlo optimálního pronikání intramuskulárního tuku nazývaného mramorování. Tento proces krmení vede k velmi vysoké šťavnatosti masa požadované milovníky hovězího masa.
O Sutcha...
Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.
Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.
Prostě skvělé! Říkáme YES našemu Sutcha Striploin steaku z Argentiny!
A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.
Použití
Z masa ugrilujete perfektní steak. V steakových restauracích tradičního brazilského stylu přicházejí ke stolu číšníci s noži a špízem, na kterém jsou napichovány různé druhy kvalitních kusů masa. Tento způsob se nazývá „rodízio“ nebo „rodízillo“.
O výrobci
Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.
Skladování
Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C.
Výrobce
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso |