Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

SUROVINY

  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 5 kuliček koriandru
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 1 lžíce najemno nakrájené pažitky
  • ½ lžíce najemno nakrájené máty
  • 1 lžička světlých sezamových semínek
  • 1 lžička olivového oleje
  • 5 kuliček koriandru
  • 5 kapek tabasca
  • najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti
  • sůl

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

POSTUP

  • 1
    Kuličky koriandru orestujeme nasucho na pánvi rozpálené na vyšším ohni za stálého míchání 40 vteřin. Přendáme do mísy a lehce podrtíme.
  • 2
    Sezamová semínka nasucho orestujeme na rozpálené pánvi do světle zlaté barvy, přendáme je na talíř a necháme vychladnout.
  • 3
    Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 4
    Všechny suroviny důkladně smícháme dohromady a dle potřeby osolíme.
  • 5
    Dáme na 1 hodinu vychladit do lednice. Poté znovu promícháme.
     
     
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef