Skip navigation
  • Our dear customers, interest in our service is currently enormous, and time slots are disappearing faster than cookies from the table. If none of them suit you, don't despair!
    Show more

1 Serving
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 1 lžička světlých sezamových semínek
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžička olivového oleje
  • najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti
  • 5 kapek tabasca
  • ½ lžíce najemno nakrájené máty
  • 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 1 lžíce najemno nakrájené pažitky
  • sůl
  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 5 kuliček koriandru
  • 5 kuliček koriandru

INSTRUCTIONS

  • 1
    Kuličky koriandru orestujeme nasucho na pánvi rozpálené na vyšším ohni za stálého míchání 40 vteřin. Přendáme do mísy a lehce podrtíme.
  • 2
    Sezamová semínka nasucho orestujeme na rozpálené pánvi do světle zlaté barvy, přendáme je na talíř a necháme vychladnout.
  • 3
    Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 4
    Všechny suroviny důkladně smícháme dohromady a dle potřeby osolíme.
  • 5
    Dáme na 1 hodinu vychladit do lednice. Poté znovu promícháme.
     
     
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS