Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

artic BAKEHOUSE

Artic Bakehouse Žitný chléb Old Bastard – půlka

430 g
87,90 Kč 204,42 Kč/kg
Objednávejte s dodáním od čt 7:30.

600+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Půlka poctivého chléba vyrobeného z kváskového těsta, celozrnné a žitné mouky nejvyšší kvality.

Žitný kváskový chléb inspirovaný starou skandinávskou tradicí. Jeho výroba trvá 3 dny a díky pomalému přirozenému procesu kvašení přináší silnou chuť a vláčnou texturu. Žitná mouka je mleta mezi kameny.

Chléb obsahuje vyšší podíl bílkovin, fosforu a železa. Zároveň se vyznačuje nízkým obsahem lepku a nasycených tuků. Díky těmto vlastnostem si chléb zaručeně najde místo na vašem stole.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Hodí se na svačinu nebo snídani. Stačí pouze obložit plátkem sýru či šunky. Chléb je také výborný s marmeládou nebo medem.

O výrobci

Historie artic BAKEHOUSE vznikla na Islandu pod vedením pekaře Davida Arnorssona, odkud se pekařství dostalo do České republiky. Pekař David v průběhu svého života získal několik ocenění a vedl několik pekáren.

Artic Bakehouse se specializuje na kváskový chléb a nabízí různé pečivo. Hlavní důraz kladou na kvalitu a čerstvost výrobků.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

artic BAKEHOUSE
Újezd 11
150 00, Praha 5
Česká republika

Složení

Žitná mouka97 %
Pšeničná celozrnná mouka2 %
Sladová mouka1 %
Kvásek
Voda
Sůl
Slunečnicové a lněné semínko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota837 kJ/199 kCal
Tuky6 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.7 g
Sacharidy28 g
z toho cukry0.8 g
Bílkoviny5.2 g
Sůl0.92 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.