Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 2 tenčí plátky kváskového chleba (2× 60 g)
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 80 g krůtí šunky (min. 95 % masa)
- 40 g libovolného jablka (nakrájeného na tenké plátky)
- 20 g goudy
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Kontaktní gril rozehřejte na nejvyšší stupeň. Pokud kontaktní gril nemáte k dispozici, použijte troubu a předehřejte ji na 230 °C.
- 2Jeden plátek chleba potřete dijonskou hořčicí, přidejte šunku, jablko a sýr a přiklopte druhým plátkem chleba. Sendvič vložte na gril (nebo do trouby) a opékejte 4–5 minut, dokud povrch chleba nebude zlatavý (v troubě pečte 6–7 minut na 220–230 °C).
- 3Po uplynutí uvedeného času panini vyjměte, rozpulte a podávejte.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová