Saloos

Saloos BIO Královská péče – argan & opuncie & růže

20 ml
BIO
304,90 Kč 15 245,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO královská péče – oleje argan, opuncie a růže. Královská péče s olejem z nejcennější damascenské růže je olejem hodným péče o královnu. Pěstí pleť, dokonale hydratuje a zjemňuje pleť, dodává jí vláhu a po růžovém oleji vykvete do krásy stejně jako samotná růže.

Snoubení opunciového, arganového a růžového oleje hýčká podrážděnou a suchou pleť, jemně a účinně vyhlazuje vrásky, rozzáří a omladí vzhled, a navíc i okouzlí smysly. Růžový olej je výrazným ženským olejem, podporuje zdravé sebevědomí, působí relaxačně a navozuje pocit štěstí.

Vyzkoušejte tuto luxusní směs bio olejů a hýčkejte svou pokožku.

O značce Saloos

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK BIO.  

Nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Použití

Naneste 2–4 kapky oleje na vyčištěný mírně navlhčený obličej, krk a dekolt a jemně vetřete nebo vmasírujte. Použijte jej ráno jako podklad pod make-up i večer jako regenerační péči. Přírodní alternativa k pleťovému krému.

O výrobci

Společnost M+H, Míča a Harašta s.r.o. byla založena v roce 1993. V roce 1995 zahájila vlastní produkci a distribuci aromaterapeutických esenciálních olejů pod spotřební značkou Salus. Mezi další produkty společnosti patří značka Vodnář, která nabízí bazénovou chemii. V roce 2007 se kosmetika Salus změnila na Saloos a získala pro své výrobky certifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Díky šíři sortimentu a služeb se společnost stala jedním z nejsilnějších dodavatelů surovin na trhu surovin pro kosmetické výrobce, značku Saloos a stejnojmenné kosmetické přípravky zná téměř každá dospělá žena v České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 15–25 °C.

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Na Zahradách 12
690 02 Břeclav
Česká republika

Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej), Bio Opuntia Ficus-indica Seed Oil (Bio opunciový olej), Bio Rosa Damascena (Bio růže damascénská), Citronellol**, Geraniol**, Eugenol**, **přirozená součást esenciálních olejů