Saloos

Saloos Hydrofilní odličovací olej – argan revital

50 ml
139,90 Kč 2 798,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hydrofilní odličovací olej argan revital je vhodný pro všechny typy pleti včetně senzitivní, důkladně čistí, šetrně odstraňuje make-up i voděodolná líčidla. Bio arganový olej s vysokým obsahem blahodárných složek působí jako přírodní antioxidant, pokožku regeneruje a pomáhá zpomalit její stárnutí.

Pozitivně působí i na pokožku s dermatologickými problémy, zklidňuje pocity pnutí a zmírňuje zarudnutí. Jemná vůně esenciálních olejů růže bulharské, lemon tea tree a levandule může příznivě harmonizovat.

Vyzkoušejte tento luxusní odličovací olej a hýčkejte svou pokožku.

O značce Saloos

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK BIO.  

Nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Použití

Naneste přiměřené množství oleje na tamponek navlhčený nejlépe květinovou vodou Saloos nebo přímo na navlhčenou pleť. Voda spolu s olejem vytvoří jemnou emulzi, kterou pleť krásně vyčistíte. Obličej je dobré čistit ráno i večer. Nejen přes den, ale i během noci se na pleti usazují nečistoty, které jí brání volně dýchat.

O výrobci

Společnost M+H, Míča a Harašta s.r.o. byla založena v roce 1993. V roce 1995 zahájila vlastní produkci a distribuci aromaterapeutických esenciálních olejů pod spotřební značkou Salus. Mezi další produkty společnosti patří značka Vodnář, která nabízí bazénovou chemii. V roce 2007 se kosmetika Salus změnila na Saloos a získala pro své výrobky certifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Díky šíři sortimentu a služeb se společnost stala jedním z nejsilnějších dodavatelů surovin na trhu surovin pro kosmetické výrobce, značku Saloos a stejnojmenné kosmetické přípravky zná téměř každá dospělá žena v České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 15–25 °C.

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Na Zahradách 12
690 02 Břeclav
Česká republika

Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej), Bio Sesamum Indicum Seed Oil (Bio sezamový olej), Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej), Peg-40 Sorbitan Peroleate (Mimořádně jemný farmaceutický emulgátor), Laureth-4 (Jemný farmaceutický emulgátor bez negativních vlivů na pokožku), Parfum* (Vůně 100% přírodních esenciálních olejů), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Extrakt z rozmarýnu lékařského), Tocopherol (Vitamin E), Limonene**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Eugenol**, *směs esenciálních olejů, **přirozená součást esenciálních olejů