Saloos

Saloos BIO tělový a masážní olej – relax

50 ml
BIO
159,90 Kč 3 198,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO tělový masážní olej relax je špičkový přírodní masážní olej k příjemné uvolňující masáži. Vyvážená kombinace relaxačních esenciálních olejů působí příznivě při napětí a napomáhá obnově nové energie po náročném dni. Olej zároveň regeneruje, zvláčňuje pokožku a pomáhá obnovit její přirozenou hydrataci.

Vyzkoušejte tento luxusní čistě přírodní bio olej a hýčkejte svou pokožku.

O značce Saloos

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK BIO.  

Nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Použití

Skvělý k odpočinku po náročném dni, stačí jemně vmasírovat do pokožky. Ideální pro relaxační a klasickou masáž i ke každodenní péči o pokožku.

O výrobci

Společnost M+H, Míča a Harašta s.r.o. byla založena v roce 1993. V roce 1995 zahájila vlastní produkci a distribuci aromaterapeutických esenciálních olejů pod spotřební značkou Salus. Mezi další produkty společnosti patří značka Vodnář, která nabízí bazénovou chemii. V roce 2007 se kosmetika Salus změnila na Saloos a získala pro své výrobky certifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Díky šíři sortimentu a služeb se společnost stala jedním z nejsilnějších dodavatelů surovin na trhu surovin pro kosmetické výrobce, značku Saloos a stejnojmenné kosmetické přípravky zná téměř každá dospělá žena v České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 15–25 °C.

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Na Zahradách 12
690 02 Břeclav
Česká republika

Bio Simmondsia Chinensis Seed Oil (Bio jojobový olej), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňkový olej), Macadamia Ternifolia Seed Oil (Makadamiový olej), Bio Helianthus Annuus Seed Oil (Bio slunečnicový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej), Bio Sesamum Indicum Oil (Bio sezamový olej), Olea Europaea Oil (Olivový olej), Vanilla Planifolia Fruit Extract (Vanilkový extrakt), Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Ester vitaminu C), Ascorbic Acid (Kyselina askorbová - vitamin C), Parfum* (Vůně 100% přírodních esenciálních olejů), Benzyl Alcohol** (Benzyl alkohol)